Bijen in het park

Sinds een aantal weken heeft de dierenweide er een paar duizend bewoners bij in de vorm van twee bijen volken. Bij het plaatsen van de honingkamers bleken ze al behoorlijk actief. We hopen dat de bijen zich thuis voelen in ons park en een positieve bijdrage leveren aan de ecologie. Maar we zien natuurlijk ook uit naar de eerste potjes honing die het label “Park Oog in Al” mogen dragen. Binnenkort vertellen we hier meer over de bijen en hun imkers Michiel en Mirjam.

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachten over “Bijen in het park

 • 8 juni 2021 om 11:02
  Permalink

  super leuk! ik zou graag een keer in contact komen met de imkers. is dat mogelijk?

  Beantwoorden
 • 3 april 2019 om 09:39
  Permalink

  Hoi hoi
  Afgelopen zondag heb ik in landhuis in de stad 2 mensen gesproken die mijn gegevens vroegen om het omkeren over te nemen in het park. Dat zou ik heel graag doen. Ik heb mijn telefoonnummer gegeven en email. Maar tot op heden niks mogen vernemen. Ik kon geen contact gegevens vinden op deze site dus probeer het zo.
  Alvast hartelijk dank
  Groet
  Josephine

  Beantwoorden

Geef een reactie