Hoe kan ik hier meedoen?

Bijdragen? Graag!

Deze website is bedoeld om informatie uit te wisselen over Park Oog in Al. De site bestaat uit berichten en vaste pagina’s (die niet snel veranderen) . Op berichten kun je reageren door onderaan het bericht op het knopje “een reactie plaatsen” te klikken. Je naam en je emailadres moet je daarbij wel opgeven. De redactie behoudt zich het voorrecht om ongepaste reacties te modereren of te verwijderen. Zie ook onze huisregels.

Wil je zelf berichten op de hoofdpagina plaatsen? Graag! Registreer en/of log in onderaan de pagina of neem even contact met de webmeester op….

Op de hoogte blijven? Geef je op voor de nieuwsbrief

Eén gedachte over “Hoe kan ik hier meedoen?

  • 6 maart 2013 om 20:55
    Permalink

    De nieuwbouw aan de Shakespearelaan en Cereolpark brengt in de nabije toekomst een groot aantal nieuwe bezoekers naar park Oog in Al. Het handhaven van een dierenweide lijkt mij dan ook niet de meest optimale reactie op dez. Het zou verstandiger zijn geweest van de nood een deugd te maken door de van gemeentewege voorgestelde sluiting te accepteren, mits de vrijgekomen ruimte met nieuwe bruggen en wandelroutes wordt heringericht. Nu dreigt het park te bezwijken onder steeds intensiever gebruik terwijl de dierenweide ook in de toekomst relatief leeg blijft. Jammer en wat mij betreft een gebrek aan toekomstvisie en realiteitszin.

    Beantwoorden

Geef een reactie