Het is bevestigd: zeker 3 ooievaarsjongen!

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het zeker: er zitten ook jonge ooievaartjes op de paal in ons park. Om aan alle roddel een eind te maken, heeft Marcel Engelman voor ons zijn vliegende camera omhoog gestuurd en maakte alvast de opnamen hieronder. De camera moest wel op afstand blijven om ze niet uit het nest te jagen. Het was felle zon, hij gaat nog een keer terug bij beter licht en bewegende beelden. Maar voor nu zijn dit al fijne plaatjes. Of het er 2, 3 of 4 zijn kunnen we later nog met zekerheid vaststellen.

2 gedachten over “Het is bevestigd: zeker 3 ooievaarsjongen!

 • 19 juni 2023 om 20:14
  Permalink

  Kan iemand mijn vertellen of de ooievaars nog leven. Zie al 2 dagen geen beweging op het nest.

  Beantwoorden
 • 5 juni 2023 om 14:58
  Permalink

  WAT ONTZETTEND LEUK OM TE ZIEN. TELKENS KEEK IK AL OF ER WAT TE ZIEN WAS. vOORAL VERHEUGEND DATDIT PLAATSVIND IN DE STAD

  Beantwoorden

Geef een reactie