Zondagmiddag 12 september: Mooi & Groen-evenement in Park Oog in Al

Altijd al meer willen weten over de bijzonderste bomen in Park Oog in Al? Over de beelden in het park, of over het ooievaarsnest dat sinds afgelopen voorjaar op de dierenweide staat?

Kom op zondagmiddag 12 september naar het voorplein van de dierenweide in Park Oog in Al en je hoort alles. Op die zondag organiseert het wijkplatform West namelijk samen met veel vrijwilligers een evenement om te laten zien wat voor mooie en groene plekjes en initiatieven we in de wijk West hebben. Vanaf 14:00 tot 16:30 is er koffie en een rondleiding door Park Oog in Al voor iedereen die z’n buurt (nog) beter wil leren kennen. Maar er zijn in Utrecht-West die middag meer mooie, groene plekken waar vrijwilligers van het betreffende initiatief iets georganiseerd hebben. Het kan zijn dat ze uitleg geven over wat ze doen, dat ze aandacht vragen voor een onthulling of dat ze je actief mee laten helpen bij het initiatief. Stap op de fiets of pak de benenwagen en kom langs bij een of meer initiatieven.

De komende tijd wordt via de website https://wijkplatformwest.nl/nieuws/groen meer informatie gegeven over de locaties en wat er georganiseerd wordt. Op een kaart van de wijk kun je zien welke initiatieven meedoen en waar ze zitten.

Eén gedachte over “Zondagmiddag 12 september: Mooi & Groen-evenement in Park Oog in Al

  • 7 september 2021 om 09:57
    Permalink

    Tijdens Mooi & Groen West op 12 september zijn er free tours door Park Oog in Al. Om 14.30 uur en om 15.30 uur geeft stadsnatuurgids Carin van der Veer een mini-excursie door het park. Om 15.00 uur is er een bomenwandeling langs de bijzonderste bomen in het park en de wijk. Start bij de dierenweide, gratis, iedereen welkom, dus kom langs en loop mee!

    Beantwoorden

Geef een reactie