GMJD: niet druk, wel leuk

jongeren pakten spontaan een bezem...
jongeren pakten spontaan een bezem…

De Groen Moet je Doen- dag was dit jaar voor het eerst ook in Park Oog in Al. Gedurende de middag deed bio-expert Ger twee maal een rondje langs de bomen in het park, kwamen tientallen mensen (voorzichtig en stilletjes) op de dierenweide en werd er de nodige koffie en limonade gedronken. Het was een prachtige dag en de dames herten lieten zich de belangstelling goed smaken; zij kregen vier keer een kwart gevoerd, in plaats van eenmaal 100%. Ursula Engel kwam opnamen maken voor een documentaire voor de Utrechtse Natuur- en Milieu Federatie.

De eerlijkheid gebiedt te vermelden dat de nabijgelegen wijnproeverij meer (en ook wat luidruchtiger) publiek trok. Daar kon onze koffie en limonade dus niet tegenop. En de finale van het WK Hockey speelde vermoedelijk ook parten. Toch waren de bezoekers (waaronder een enkeling uit het buitenland) allemaal enorm enthousiast. Wij ook. Volgend jaar meer GMJD wat ons betreft!

Eén gedachte over “GMJD: niet druk, wel leuk

 • 21 oktober 2014 om 15:35
  Permalink

  De bomen excursie met Ger was ook erg leuk. Ook mijn dochters hebben het er nog over, hoewel het voor hen iets te lang duurde.
  Echt een aanrader.
  Volgende keer wat meer ruchtbaarheid aan geven?

  Beantwoorden

Geef een reactie