Park weer knap!

herkent u iets? mail gevonden@parkooginal.nl
herkent u iets? mail gevonden@parkooginal.nl

Er zijn weer minder bramenstruiken in Park Oog in Al. Ook vele reuzenberenklauwen, esdoornjonkies en zelfs ganzeneieren moesten het ontgelden. Dertien vrijwilligers maakten de zichtlijnen weer vrij en gaven de legitieme fauna in het park wat extra leefruimte.

En er werd veel vuilnis verzameld: 5 grote vuilniszakken vol blikjes, bekertjes, flessen, kratten, stukken tapijt, onderbroeken, medicijnen, aluminiumfolie. Leuke vondsten: 1 waterpijp in optima forma, met toebehoren (zie de tweet van vrijwilliger Gerie) 2 stepjes, 3 kerstbomen, een brandblusser, een halve (?) stortbak en een fiets (met enige waterschade). De trap aan de waterzijde werd ontgroend, een paar paadjes opgefrist.

Het park is weer schoner en mooier, bedankt allemaal!

Eén gedachte over “Park weer knap!

Geef een reactie