Het park is weer klaar voor de lente…

berichtje in AD
berichtje in AD

IMG_0509Met een gevoelstemperatuur van -15° Celcius trotseerden zo’n 15 vrijwilligers afgelopen zaterdag de omstandigheden om het park weer lenteklaar te krijgen.

In een paar uurtjes werden diverse bomen ontzet, veel ongewenste groenwoekeraars gesnoeid en opgeruimd en hopen gemaakt voor egeltjes en andere  kleine parkbewoners.

En werd ook weer flink opgeruimd. Tussen de  struikjes kwamen de tientallen blikjes, flessen, sanitaire en andere drogisterijartikelen en het nodige zilverpapier en wc-papier vandaan. Goed voor 6 grote gevulde vuilniszakken.

Met dank aan de snoeiploeg, Titia en de familie Verspeek voor de catering en Ger en Steven voor de voorbereiding! En de gemeente uiteraard voor het gereedschap. Ook een keer meedoen? Geef je op voor de volgende (waarschijnlijk na de zomer, als je al een keer hebt meegedaan hoef je je niet op te geven, je wordt t.z.t. benaderd per mail):

 

Geef een reactie