Dierenweide krijgt media-aandacht

scannen0002Secretaris Arend van Rooden van de Stichting Park Oog in Al stond (of beter gezegd: hurkte) vanochtend in het AD. Bij het ter per se gaan was de informatie al weer verouderd, want inmiddels staan de 34 vrijwilligers garant voor 73 weken verzorging per jaar. Eerder deze week kwam de nog snellere Utrechtse Internet Courant met het bericht: “Dierenweide Park Oog in Al lijkt gered”.

Het bestuur van de stichting stuurde deze week een mail naar de Utrechtse raadsleden met de mededeling dat er voldoende bereidheid is in Utrecht-West om te helpen de herten te verzorgen. Vrijwilliger zijn overigens nog steeds welkom. De stichting streeft naar een ruime pool van vrijwilligers om ook in vakantieperiodes voldoende dekking te hebben.  Men kan zich hier aanmelden.

 

Geef een reactie