Snoei-ochtend op zaterdag 23 maart

gedownload van http://0909a.wordpress.comEcht waar, het wordt ooit voorjaar. Dus is er alvast een nieuwe snoeidag gepland. Vorig najaar was de snoeidag een groot succes (zie dit bericht voor het verslag).

Ditmaal wordt het een snoei-ochtend: Op zaterdag 23 maart gaan we weer de nodige wildgroei wegsnoeien, bramen verwijderen en natuurlijk hopen tuinafval bouwen. En jawel, er worden sneeuwklokjes geplant.

We beginnen om 10 uur met koffie en verwachten rond 12.30 weer klaar te zijn. We willen graag dat je je opgeeft (in verband met de inschatting van het benodigde gereedschap en koffie) door het formuliertje hieronder in te vullen. (Deelnemers aan de eerste snoeidag ontvangen trouwens een mail waarop ze alleen maar hoeven te antwoorden of ze er weer bij zijn…)

geef je hier op voor toekomstige snoei- en schoonmaakochtenden:

 

Eén gedachte over “Snoei-ochtend op zaterdag 23 maart

  • 25 februari 2013 om 09:07
    Permalink

    Leuk! Maar ik heb een feestje vrijdagavond… Denk niet dat ik het haal om zaterdagochtend te helpen. Sorry! Andere keer doe ik graag mee.

    Beantwoorden

Geef een reactie