Voetpad Mozartlaan

new-7

“In samenhang met het opknappen van de parkentree Beethovenlaan wordt het trottoir aan de parkzijde van de Mozartlaan verschoven. De tegels in het huidige trottoir liggen schots en scheef door de boomwortels. Voorgesteld wordt om het trottoir te verwijderen, zodat de bomen in het gras komen te staan. Aan de parkzijde van de bomen komt een nieuw voetpad van steenslag parallel aan de Mozartlaan. Zo ontstaat een parkpad zonder problemen met wortelopdruk en de bomen krijgen een betere groeiplaats. Voordat het nieuwe pad kan worden aangelegd zal met proefsleuven worden bepaald waar boomwortels zijn en waar het pad kan komen. Als het verleggen van het pad leidt tot parkeeroverlast in de strook met gras en bomen dan kan hier op termijn eventueel een voethek worden geplaatst.”

4 thoughts on “Voetpad Mozartlaan

 • 14 oktober 2015 op 18:53
  Permalink

  Helemaal mee eens. Politie en hulpdiensten kunnen vaak niet eens bij de huizen op de Mozartlaan komen vanwege al die onbekende auto’s. Ik hoop wel op een serieuze reactie vd gemeente. Eerdere actie van mijn kant leverde lullig commentaar op in de trant van verzamel maar 50 handtekeningen (er zijn maar 36 huizen op de Mozartlaan….).

  Antwoord
 • 10 oktober 2015 op 13:03
  Permalink

  Een voethek plaatsen tegen parkeren is geen oplossing van het probleem. Het probleem is namelijk, dat er te weinig parkeerplaatsen zijn, ofwel, te veel auto’s. Voer betaald parkeren in om de vele auto’s uit de andere wijken (waar betaald parkeren reeds is ingevoerd) te weren.

  Antwoord
  • 14 oktober 2015 op 16:57
   Permalink

   Helemaal mee eens. Ik heb gisteren foto’s van de straat gemaakt, inclusief van de auto’s waarvan de eigenaren vinden dat ze die op de stoep kunnen achterlaten. Nu nog het juiste politieke aanspreekpunt vinden. Sta uiteraard open voor gezamenlijke actie.

   Antwoord

Geef een reactie