Veranderingen komen in zicht

ontwerp voor vooererf bij dierenweide
ontwerp voor voorerf bij dierenweide

De aanpassingen aan Park Oog in Al beginnen steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels is er beweging rondom de ingang bij Meijsters Buyten, nu de nieuwbouw daar begint gereed te komen. De plannen voor de entree aan de Beethovenplein zijn volop in ontwikkeling, en er zijn eerste ideeën gepresenteerd voor de speelplek bij de bunker (aangedragen door basisschoolleerlingen) en de nieuwe inrichting van het voorerf van de dierenweide.

Dat werd duidelijk op de laatste bewonersbijeenkomst van 11 maart jongstleden over het Beheerplan van het park. Zie hier de presentatie die gegeven werd over de voortgang.

Ook aan dat beheerplan wordt overigens door de gemeente gewerkt: een beschrijving van de onderbouwing van de inrichting van dit park: vragen als: waarom staat die boom daar?, wat is het onderhoud?, moet deze worden vervangen wanneer hij sterft, wie (gemeente / bewoners) doet wat? komen in dit plan aan de orde.

Er werd ook over andere ingrepen gesproken: het straatmeubilair, de verlichting, het hondentoilet en de speeltuin. Al met al belooft 2015 een jaar met veel verbeteringen voor het park te worden.

Geef een reactie