31 oktober: bewonersbijeenkomst over entree dierenweide

Dinsdagavond 31 oktober van 19:30-21:30 uur, is er een bijeenkomst voor bewoners en werkgroepleden waarin de gemeente het ontwerp presenteert en bespreekt van de entree van de dierenweide. We kunnen deze avond terecht in het schoolgebouwtje bij de entree van de dierenweide in Park Oog in Al. In de eerdere schetsssessie van 9 oktober werden al over en weer wensen en plannen uitgewisseld tussen gemeente en bewoners.

Iedereen is welkom, graag aanmelden bij Christine Schneider via c.schneider@utrecht.nl.

Wat gaat er veranderen in het park?

klik op de kaart om deze in hoge resolutie te bekijken

klik op de kaart om deze in hoge resolutie te bekijken

Het herstel- en beheersplan (zie hier voor de kaart en hier het plan) bevat naast onderzoeksresultaten en inrichtingsprincipes ook een aantal concrete veranderingen en verbeteringen. Deze worden op deze pagina’s toegelicht. U kunt ook een reactie geven onderaan elk plan. De eerste 5 plannen zijn reeds in ontwikkeling of uitvoering.

Er is aan de website een menuonderdeel toegevoegd (“het nieuwe park”) waarin de verschillende veranderingen op een rijtje worden gezet. Zie hier de startpagina daarvan.

24 september: bespreking herstel- en beheerplan Park Oog in Al

beheerplan

kaart behorende bij beheerplan

De werkgroep Park Oog in Al van gemeente en bewoners komt bij elkaar om het herstel- en beheerplan te bespreken dat is opgesteld. Ook wordt er een schetsontwerp gepresenteerd van het voorplein van de dierenweide. Ter voorbereiding:

  • hier vind je de definitieve kaart
  • hier is de link naar het definitieve beheerplan

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Gebouw voorplein dierenweide